Miljövänliga veckan 2.0 blir irl och digital i år

Vi är ganska många som har börjat tröttna på Corona tänker vi. Men ändå, mycket nytt blir det för vi ställer inte in, vi ställer om! Så det blir miljövänliga veckan 2.0 i år. Torsdag den 1 oktober till lördag den 3 oktober händer det grejer i Bagis. Naturskyddsföreningens Handla Miljövänligt-grupp, Hemslöjden i Stockholm och vi har tänkt till. För återbruksfestival som vi har haft tidigare är liksom inte riktigt görligt just nu.

Både live och digitalt i år

I bästa Bagarmossens Folkets hus blir det utställning, ekovandring och klädbyte vecka 40. Vi följer alla  Corona-regler och det gör att i år kommer ganska mycket saker att hända i mycket små grupper. Klädbytet blir med förbokade tider och vandringarna blir i mindre grupper om 10 deltagare. Istället gör vi så mycket digitalt som vi bara kan. Lappa och laga-tips, tävlingar och intervjuer blir livestreamade eller inspelade och visas i facebookeventet. Inte så dumt faktiskt? Fler som kan vara med, enklare att titta när det passar och mer smittfritt!