Under perioden maj till september är vi en del av en hållbar oas på Hötorgsterrassen. En plats mitt i stan där vi kan mötas för att få inspiration, tankar och kontakter som ger oss ytterligare sätt att bli mer hållbara på.

En urban oas för kloka samtal, skratt, musik och bra mat tillsammans med nya och gamla vänner. Att sänka pulsen genom att ta en kaffe i solen med en vän, eller skriva klart rapporten någon annanstans än på kontoret, det är vardagslyx. Det är också en form av hållbarhet och kanske den viktigaste? Den egna personliga hållbarheten, för det är som dom säger på flyget: Sätt på dig masken först och hjälp sedan andra. Vill du prata personlig hållbarhet så kom förbi och ta en kaffe. Jag har gjort många grodor i mitt liv och inte alla blev en prins. Det jag har lärt mig på vägen delar jag gärna så du kan göra egna nya fel!

Vi har redan haft flera riktigt bra möten i vår container och det är kul att kunna bidra till hållbarhet på flera olika sätt, minskat svinn, fler jobb på olika sätt och att göra på nya sätt som ger nya resultat.

Kom och häng med oss!

Det här är företagen, organisationerna och personerna som tillsammans med oss gör det möjligt:

SRV återvinning med Peder Doverborg i spetsen

Mongara och Anders Lindh

Svenska Bostäder med Helen Larsson

Vasakronan med Gunilla Uhrus och Philip Lagelius

Stockholms Resilience center och Sara Borgström

Beadalong med Kerstin Kallin

Organics by Sara

Rotary Nya Järva